färga till åbo

var ledig måndag tisdag onsdag, så då åkte jag på kryssning, de var riktigt kul, vi festade lite på kvällen och dagen efter tittade vi på massa uppträdande, bland annat en trollkarl från storbritanien, det var häftigt somfan. När vi kom hem träffade vi jim en jätte liten stund och pratade, idag har jag jobbat som vanligt och efter jobbet hämtade emma upp mig så åkte vi till växsjö och åt på kina med simons mamma och pappa. Nu har vi varit ute med fabbe och hilding ett tag och precis duschat elvis och ska snart sova, trött somfan. godnatt!
 
 

De senaste dagarna

 
har inte gjort ett inlägg på länge, men nu gör jag ett lite längre inlägg med massor bilder ifrån Louise blogg! (louisenystroms.blogg.se)
 
Förra veckan så badade jag med louise, jim och simon vid skeppet, på kvällen åt vi på morella och spelade monopol hemma hos mig. Sen så har jag bara jobbat massor, var dock ledig visfestival helgen, så första dagen var jag louise och frida hemma hos frida och tittade på tv, sen gick jag kim, jim, simon och louise ner på stan och åt langos, så jävla gott. Andra dagen så drack vi på kulbacken och sista dagen så var jag och simon med rebecca och dom tjejerna, vi satt i stadsparken ett tag och gick sen ner på stan. Nu har jag jobbat från i måndags och ska jobba en hel vecka till söndag, men igår hann vi iaf med att göra fruktsallad när jag kom hem från jobbet, då min syster är hemma en vecka innan hon åker tillbaka till stockholm igen.