Lördag

Alltså den här dagen har gått så jävulskt fort, gick upp runt 12 och fixade i ordning mig lite, sedan cyklade jag och simon och köpte glass och vidare till djurkyrkogården. Nu har vi tittat på sveriges mästerkock och ätit tacos, snart börjar Gladiatorerna och sen så ska jag träffa Erik och Eric börjar bli en traddi på lördagar. 

Känner hur jävla kort det är kvar tills jag faktiskt fyller 18, veckan är så fullbokad och det kommer bli så himla roligt. 3 dagar kan knappt vänta. emoji
 
 
 
 
 

Helg + praktik

Hej, i lördags var Eric och Erik här och vi drack lite öl, tittade på gladdi och hade trevligt till runt klockan 1. I måndags så började min praktik, var på samma plats förra gången, trivs där! Men visst fan längtar man tillbaka till skolan, skolan är så skön emot praktik.. Idag var en lång dag. Efter praktiken så åkte jag bort till Elin och hängde där några timmar nu har jag klippt klorna på alla mina djur och städat burar. Nu tittar jag på efterlyst och ska snart sova inför en ny jobbig praktikdag. ( tur att jag är med beccis ) 


Fredag

Idag var jag och tränade tidigt. Pass. Så himla trött, vid klockan 1 mötte jag upp Louise och köpte varsin kaffe på espressohouse och satte oss på bryggan, lika bra som alltid. Vi pratade en lång stund sen åkte vi till maxi och köpte en god sallad som vi fixade och åt hemma hos mig tillsammans med Simon. Nu på kvällen har jag hunnit med att titta på lets dance tillsammans med familjen och tagit en glas vin med Simon, och är precis hem kommen från att ha träffat Erik och Eric i ett par timmar, ska nu somna bredvid Simon till världens bästa serie " blod tjockare än vatten"