Favoriter ♥

Hej, är dom 2 katterna du la upp bilder på förut inte dina? och isåfall varför lägger du aldrig ut några bilder på dom längre? Haha jo båda katterna är mina, Den ljusa ( pelle ) fick jag i födelsedagspresent när jag fylle 9, så honom har jag haft i 8 år. Den mörka (svea) köpte jag och simon när vi flyttade till lägenheten förra året och henne har jag också kvar, men bor hos mina föräldrar nu och båda katterna är där. Haha att jag inte lägger ut bilder vet jag inte, har inte tagit några bra bilder dom springer mest runt. Men här får du 2 stycken :) 
 
 
 
 

Idol 2013

Ikväll är mamma borta, då fixade jag Pappa och Simon godmat och satt och pratade en långstund. Nu väntar vi på idol och ska fixa en god efterrätt också. Jag håller på Jens och hoppas att han går vidare till finalen :) 
 
 

December 2012

Min laddare till systemkameran har varit borta i mer än ett år. Men jag hittade den förut idag när jag städade, så nu kommer jag lägga in bilder i lite bättre kvalite än mobilen. Hittade också massa bilder från december förra året, nu längtar jag verkligen till snön och julafton! Det är det mysigaste på hela året. Jag ska fira min julafton hemma med familjen och Simon, Lisa kommer hem från norge och firar med oss. Vi ska äta julbord och dela julklappar hemma. Senare på kvällen ska vi till några kompisar och spela lite spel och köra paket leken. Längtar (!!)