Helgen

Har haft en så himla bra helg, vi lanade med Erik och Eric fredag-lördag-söndag, senare på söndagen åkte vi till stugan, köpte glass, spelade yatzy, bakade och åt god mat. På måndags förmiddagen så paddlade vi kanot i en jätte fin lång kanal, vi sköt luftgivär och gick promenader. Idag (tisdag) så var jag ute på grönsö med mamma och Lisa tidigförmiddag och gick en långpromenad, åkte hem och fixade i ordning jätte fint på rummet och köpte nya blommor och städade ordentligt. På eftermiddagen så var jag Simon pappa och Lisa och köpte dom sista presenterna till mamma som fyller år imorgon. Nu har vi kommit hem från en kvällspromenad på gränsö (igen) denna gång med Elin Simon och hunden. Nu ligger jag i sängen och tittar på TV3
Play på Ipaden och ska försöka sova, ska upp tidigt imorgon och fira mamma :) 
 


Tusen - 04132014

Tog med min kanin ut och skulle försöka få några bra kort på henne, vilket var nästintill omöjligt. Nu håller jag och simon på med maten och efter det ska vi träffa eric och erik en liten stund. 
 
 

lördag - söndag

 lördag - tittade på gladiatorerna och åt tacos med simon, sen kom johan och robert in och vi gick till palladium och efter det briggen sen vidare till corner, var hemma runt halv 5. 
söndag - sjukt trött idag, skulle egentligen ha tränat men träningskortet gick ut igår. Idag händer det inte så mycket förhoppningsvis!