The funeral

hello, Vaknade 3 idag, var uppe till halv 7 igår med Simon haha, Jag gick iallfall upp, duschade åt och gick till louise för att gå till frida en sväng. Vi pratande en stund och sen gick jag hem till Tim där Simon var och tittade på en skit rolig film ( Tucker and dale wersusevil ) Sen gick vi hem, satt vid tven en stund och pratade med Pappa. 
 
Gjorde ett bildcollage med en massa bilder på mig och Simon, blir så glad när jag tittar på det, vi har det så himla bra tillsammans och snart åker vi till Spanien :') 
 
 

Söndag

Louise var här precis nyss, vi drack tee och åt skorpor och pratade massor ♥ Har varit ute och gått nu några dagar irad men idag kändes det sådär i snövädret, får se hur jag gör. Nu ska jag bara chilla med Simon. Var på stadium med pappa förut också, skulle köpa träningsskor, men hittade inga bra, så vi åkte hem och beställde ett par nike skor ifrån Junkyard. 
 
 

favoriten

Min katt har varit borta 7 dagar ca, Men idag kom han hem, men världens knöl i ansiktet, alltså större än min knytknäve utan att överdriva. Men det var typ en böld som kommer att spricka, tycker så synd om honom, man verkligen ser hur dåligt han mår, önskar att jag kunde göra mer, får dåligt samvete på något sätt, vet inte varför, men hoppas att han mår bättre snart! Min bästa katt. ♥